Ons verhaal
Coeur de Boeuf
Een pand met een bijzonder rijke geschiedenis.
Ooit deel van een grote vierhoekshoeve (voor 1900), en sinds jaar en dag (we hebben nog contracten van 1951) café op het Dorpsplein van Massemen met namen als: In den bonten os – Sint Martinus -Dagenham – ’t pleintje – Massemen Plaetse - ..
En nu is het aan ons: eetcafé Coeur de Boeuf.
Op vrijdag, zaterdag en zondag (en van april tot en met september ook op woensdagavond) verwelkomen we jullie graag voor een lekker biertje, een glas goeie wijn, een koffie of een frisdrank, al dan niet vergezeld van een lekker hapje.
Voor de hongerigen hebben we verschillende eenvoudige maar steeds verse gerechten op het menu staan. Zo werken we enkel met verse pasta, en ook de ribbetjes met Turks brood zijn niet te versmaden.
Tot gauw!
Dietbrand & Freija
Eigenaren
Dietbrand van Durme & Freija Colpaert